Morre

Morre, so. Hanna Morre Matilainen

Olen Salossa asuva kirjailija ja freelancer-kustannustoimittaja. Opiskelin Helsingin yliopistossa pääaineenani kotimaista kirjallisuuutta, sivuaineina yleistä kirjallisuustiedettä, folkloristiikkaa ja suomen kieltä. Olen opiskellut myös mediakulttuuria (Turun yo) ja luovaa kirjoittamista (Jyväskylän yo).

Kirjat ja lukeminen ovat olleet lapsesta saakka minulle tärkeitä ja onkin luontevaa, että myös ammattisuuntaukseni kohdistuu kirja-alalle. Minulla on ollut onnea siinä mielessä, että pieni perheeni harrastaa lukemista myös!

Päiviini iloa tuottavat myös perheeni karvaiset otukset; colliepojat Velho ja Loitsu, sekä islanninhevonen Simlir. Olen myös hurahtanut neulomiseen ja puikoilta tipahtelee milloin sukkia, milloin huiveja ja villapaitoja.

Morren maailma -yritys


Maaliskuussa 2014 käynnistyi Morren maailma -yritys, joka tarjoaa kustannustoimitusta, oikolukua ja lausuntopalvelua. Morren maailma kuuluu osuuskunta Lilithin alaisuuteen. Erityisosaamisaluettani on spekulatiivinen fiktio; scifi, fantasia ja (yliluonnollinen) kauhu. Olen kuitenkin kustannustoimittanut paljon muutakin, erityisesti elämäkertoja ja sukutarinoita.

Asiakkaitani ovat:
  • yksityiset kirjoittajat, jotka haluavat julkaista omakustanteen ja/tai haluavat arvion käsikirjoituksestaan
  • perinteiset kirjakustantamot, jotka haluavat ostaa kustannustoimituspalvelua toimeksiantona
  • muut yritykset, jotka haluavat esimerkiksi oikolukupalvelua esitteilleen ja kotisivuilleen, tai julkaista vaikkapa yrityshistoriikin
  • yhdistykset ja seurat, jotka haluavat julkaista kauno- tai tietokirjallisuutta


Ai mistä se Morre tulee?
Teinivuosina nettissä käyttämäni nimimerkki valikoitui Morgana Dragoniaksi. Morgaine le Fayn ja lohikäärmeiden mukaan. Se lyheni aikanaan MorganaD:ksi ja se puolestaan Morreksi. Tottelen nimeä sujuvasti myös livenä, ehkä paremmin jopa kuin virallista etunimeäni ;-)

Morren maailma -kirjablogi
Morren maailma -kirjablogi on arkistoitu, eikä päivity enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti