12. syyskuuta 2014

Äideistä parhain – novelli #lukuhaasteeseen

Pelottavaa perjantaita itse kullekin säädylle!

Tänään haluan tarjoilla teille novellin. Kyseessä on tekemäni kauhunovelli Kuoriaiskirjojen järjestämään Stepanin koodeksi -novellikilpailuun. Novelli ei esilukijoiden mukaan edellytä perehtyneisyyttä Stepanin koodeksi -myyttiin, mutta jos sen tuntee, niin saa varmasti mukavat lisäsävärit. Arvioni Stepanin koodeksi -novelliantologista löytyy tästä.

Onni ei ollut tällä kertaa minulle suosiollinen, joten pistän novellin jakoon tätä kautta. Onpahan välipalaa tuota seuravaa kokoelmaa odotellessa!
Äideistä parhain -novellin lukemalla voit osallistua vaikka #lukuhaasteeseen!

Olkaatten hyvät, tässä LINKKI!

4 kommenttia:

 1. Hei, hieman haluan kommentoida tuota novelliasi. Se vaikutti kovinkin tavalliselle vaikka aiheena se on todella inhottava, ehkä otsikko olisi voinut olla eri, pahempi tähän sarjaan kauhu. Pian lukija tajusi missä mennään. Mutta siitä puutui jokin... Arviointisi kirjoista ovat värikkäitä/kiinnostavia. Olisin kaivannut enemmän äidin tilannetta miten hän muuttui hirviöksi, ja sieltä sitä kauhua, jäin kaipaamaan sitä kauhua. Mutta kirjoittaa osaat, se on lahja.!

  Ystävällisesti EH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon hyvästä arviostasi novellini suhteen! Tosi on, että novelli on varmasti liian tavanomainen. Vaatii lisää harjoittelua :)

   Poista
 2. Piti googlettaa ensin tuo Stepanin koodeksi kun ei ollut tuttu muuta kuin nimenä. Kiitos novellista, sait luotua hyytävän tunnelman noihin muutamiin sivuihin!

  VastaaPoista