1. joulukuuta 2012

Blogistanian Kuopus 2012 -ehdokkaani


Blogistanian Kuopus 2012

Blogistanian Kuopus on tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä kilpailu, jossa nostetaan esiin bloggaajien arvostamia lasten- ja nuortenkirjoja. Kilpailu koskee vuonna 2012 Suomessa julkaistua suomen-, ruotsin- ja saamenkielistä sekä näille kielille käännettyä lasten- ja nuortenkirjallisuutta.

Ehdolle voi asettaa kustantajien lasten- ja nuortenkirjoiksi määrittelemiä teoksia: romaaneja, novellikokoelmia, runokokoelmia ja sarjakuvia.

Listat julkaistaan blogeissa lauantaina 1.12.2012 klo 10. Tulokset julkaistaan maanantaina 3.12.2012 klo 20.

Kisaemäntänä toimii Sara Saran Kirjat -blogista.
Pisteytyksestä voi lukea täältä.

Morren maailmaan Blogistanian Kuopus 2012 -ehdokkaat ovat:

Nörtti - New Game edustaa nuorelta nuorelle kirjallisuutta parhaimmillaan. Kirja tuo esiin aina ajoittain puhuttavan pelaamisen maailman sen kummemmin holhoamatta tai opettamatta. Rehellisenä ja aitona. Kirjan kieli on erityisen hienoa, nuorisomaista ilman jatkuvaa kirosanojen käyttöä. Teos on myös aikuislukijan näkökulmasta aidosti hauska. Nörtti - New Game on myös ajan hengen mukaisesti monimediainen teos Youtube-videoineen.

Käärmeenlumooja edustaa nuorille suunnattua suomikummaa ja spefikirjallisuutta parhaimmillaan. Se tuo uudenlaisen lisän paranormaalin romantiikan ystäville. Teos pohtii ihmisyyttä ja eläimellisyyttä faunoidien kautta. Intohimoa käsitellään tyylikkäästi ja vetävästi. Käärmeenlumoojan vahvuus on erityisesti erilaisissa henkilöhahmoissa.


Ei muuta kuin tuloksia jännäämään!

4 kommenttia:

  1. Käärmeenlumooja täälläkin! Taidan peukuttaa sitä vaikken itse vielä ole loppuun lukenut... alku ainakin oli vetävä.

    VastaaPoista
  2. Täten haastan sinut haudanvakavaan Kirjalliseen kaksinkamppailuun!
    http://kirsinkirjanurkka.blogspot.fi/2012/12/kirjallisia-kaksinkamppailuja.html

    VastaaPoista