14. maaliskuuta 2012

You Have Lovely Blog ja hummailua

Olin törkeästi mennyt unohtamaan Deen (Missio kässäri -blogista) antaman haasteen. Nyt on viimeistään aika korvata tämä nolo erhe!
Haasteeseen kuuluu vastata muutamaan kysymykseen ja perustellen jakaa tämä eteenpäin.

1. Lempiruoka: Ruokaa!! Rakastan ruokaa, vaikka inhoan sen laittamista. Paradoksaalista, eikö? Lemppareita ovat lasagne ja kreikkalaiset ruoat (salaatti, tsatsiki, moussaka ym.). Lapsuusaikainen suosikki on äidin tekemät kalapuikot, perunamuusi ja kananmunakastike!

2. Lempimakeinen: Irtokarkit ja suklaa. Maitosuklaa ja tumma suklaa ovat suosikkejani, samoin Fazerin Geishat. Ja jouluna huomasin aivan lyömättömän yhdistelmän; Julia-karkit ja punaviini!!

3. Lempiluettava: Ehhehhee... Ei kirjabloggarille voi esittää tällaista kysymystä! Oikea kirja oikeaan aikaan on nautinnollinen yhdistelmä, joka ei aina kuitenkaan onnistu. Noin pääsääntöisesti tykkään lukea klassista fantasiaa, romanttissävytteistä historiaa, hyytävää kauhua ja taidokasta yhteiskuntakritiikkiä (en tiedä miten muuten kuvailisi esim. Kari Hotakaisen tyyliä).

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Olenko se vain minä, joka aistin tässä kevyen kaksimielisyyden? Jos nyt puhutaan ihan oikeista käsitöistä, niin sellaista ei ole. Tämä suutarin lapsi syntyi ilman kenkiä ja inhoaa mokomaa värkkäämistä. Siinä menee vain hermot.

5. Lempielokuva: Elokuvamakuni on vähintäänkin outo ja sekava. En ole ylipäätään kunnolla elokuvaihminen. Joitakin suosikkeja kumminkin löytyy: Labyrintti, Pan's Labyrinth, Taru sormusten herrasta -elokuvat, Titanic, Mies vailla menneisyyttä, Zombie ja kummitusjuna, I Hired A Contract Killer, Tuulen viemää, Matrixit, Veren vangit ja Kadotettujen kuningatar, Terence Hill & Bud Spencer -elokuvat, Tukikohta, Robin Hood (sekä se missä on Kevin Costner että Sankarit sukkahousuissa)... Ota tuosta nyt sitten selvää.

Haaste menköön eteenpäin kahdelle sisukkaalle naiselle:
Haihattelijalle ja Möllikälle.

Möllikälle etenkin siksi, että hän ilahdutti tänään ihanalla synttärilahjalla, jossa oli mukana eräs suosikkihahmoni kirjallisuudesta:

Lisäksi tässä yhteydessä mainittakoon, että höyrähdin niin pahasti ratsastamiseen, että perustin sitäkin varten blogin. Tämä vain on niin kätevä tapa pitää vähän päiväkirjaa tekemisistään ja edistymisestään. Bonuksena on tarjota hupia muillekin, sillä sitä tätiratsastukseni taatusti tarjoaa:
Morren polleilut

2 kommenttia:

  1. Ooioi, mikä magneetti. Kirjaimellisesti :D

    VastaaPoista
  2. Mörkö on huippu :) Joku päivä minä menen ja ostan ne Mörkö -astiat... Siis onko tuo Tukikohta se Kingin kirjaan perustuva? Jos on niin minulla on järkyttävä aukko sivistyksessä, joka on paikattava!

    VastaaPoista