29. tammikuuta 2012

Satasen arvonnan voittajat

Melko pino kirjoja arvottavaksi! (Ja pahoittelen sekaista taustaa... Tuo oikealla alhaalla oleva läjä on seminaarityöni murheenkryyni...)

Höpisin sekavassa arvontajulistuksessani kahden viikon osallistumisajasta ja sitten pistin kuitenkin päivämäärän kolmen viikon päähän. Päätin kuitenkin sitten noudattaa päivämäärää, kun se kerran oli oikein lihavoituna tekstissä.

Lukuvinkkejä on Morren maailmasta saatu monenlaisia. Ainakin Kerro minulle Zorbas, Sarvet ja Lovecraftin novellit ovat herättäneet kiinnostusta.
Yksi selkeää suosiota herättänyt postaus oli Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo. Innostuin siitä muuten niin paljon, että hommasin sen BBC:n tv-sarjankin. Se on aivan ihana!

Kiitosta sain myös kirjoitustyylistäni ja se lämmittää sydäntäni erityisen paljon. Se on viesti siitä, että kirjoitustaito pysyy näpeissä vaikka näpyttelenkin "vain blogia" enkä mitään kaunokirjallista juttua. (Vielä minä senkin teen!) Kiitos!

Lupasin arpoa pääpalkinnon lisäksi kolme muuta kirjaa, mutta Herra Onni innostui arpomisesta niin paljon, että rykäistiin sitten kerralla enemmän.
Herra Onni ja Red Hat
Arpaonni suosi Maijaa, joka on tuttu Kirjojen keskeltä. Dan Simmonsin Kalin laulu lähtee kirjojen keskelle.

Sitten arpaonni suosi Deetä, jonka missiona on kässäri. Ehkä Tarinoita tuonpuoleisista inspiroi!

Arpa lankesi myös Katalle, jonka Luettuja maailmoja -blogi on mennyt minulta ihan ohi (tilanne korjattakoon välittömästi!). Kata pidelköön hatustaan kiinni Humisevalla harjulla.

Vaan sitten pitääkin lähettää Lemmi, joka on varsinainen Kirjasyöppö, Vaaralliselle matkalle.

Sara, joka rakastaa kirjoja, pääsee himoitun Marsipaanisotilaan huomaan.

Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, pääsee Kirjavan kammarin Karoliina vuodattamaan Enkelten verta.

Onnea voittajille!! Pistäkäähän yhteystietojanne tulemaan osoitteeseen morre[ät]laiskiainen.org

...

Ainiin! Menin kaiketi lupaamaan jonkinlaisen pääpalkinnonkin. Adlibriksen 30 euron lahjakortti lankesi SALLALLE, joka pääsee täydentämään Lukupäiväkirjaansa.

Lupaan uudet arpajaiset viimeistään kun tulee 200 lukijaa täyteen. Nyt teitä on 119 ja toivotan kaikki uudet tervetulleiksi! Toivottavasti viihdytte Morren maailmassa.

8 kommenttia:

 1. Voi morjens! Tämähän on mahtavaa! :) Kiitos!

  Onpas kyllä ollut uskomaton munkki - voitin syksyllä Booksylta lahjakortin ja nyt sitten täältä toinen... No, ostettavaa varmasti riittää. :)

  VastaaPoista
 2. Oi en voi uskoa tätä todeksi!! Ensimmäinen blogiarvonnan voitto ikinä.. Kiitos kiitos kiitos!! :)

  VastaaPoista
 3. Jei! :D
  Olen ihan sanaton tämän blogiarvonnan voitosta :) Kivaa! (Voi *hihk*, minä kiljahtelen kuin joku vauhkoontunut cheerleader...)

  VastaaPoista
 4. Hauska arvontatulospostaus! Sitten vain kohti seuraavia satasia :).

  VastaaPoista
 5. Vau, minullekin eka blogivoitto! Kiitos arvonnan järjestäjälle ja varsinkin arpojalle :)

  VastaaPoista
 6. Vau mikä yllätys ja päivän piristys!! :) Ja jee, minä ainakin himoitsin Marsipaanisotilasta kiihkeästi, joten olen ihan hurjan iloinen tästä voitosta! :D Pistän sinulle viestiä tulemaan!

  VastaaPoista
 7. Arvaapa miten kiva - ja iso - ylläri oli tänään postilaatikossa, kun tämä arvontapostaus oli jostakin mystisestä syystä mennyt minulta ohi! Siis suuuuret kiitokset! <3 En ehtinyt edes yhteystietojani antaa, mutta mystinen linja jatkukoon tässäkin, kun sait paketin siitä huolimatta perille. :)

  Ei varmaan yllätä, että voittokirja kiinnostaa minua aiheensa puolesta tosi paljon, ja vaikkei sopivaa lukurakoa heti löytyisi, aion ehdottomasti Enkelten verta vielä vuodattaa.

  Onnea myös muille voittajille!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti ihanasta paketista. Arvaa onko ihanaa saada välillä jotakin muuta luettavaa kuin Sadan vuoden yksinäisyys, jota yritän nyt kahlata.

  Enkä muuten ole koskaan pitänyt itseäni suklaafriikkinä mutta JEEJEEJEE!!! :D

  VastaaPoista