18. marraskuuta 2011

NaNoWriMo-tunnelmat, osa 3

18. marraskuuta. Sanoja kasassa 6166. Heeeeiii! Olen nähnyt tämän luvun aiemminkin... Missä se nyt oli? Hm. Ai niin. Viime viikon perjantaissa! Humanistin matikkapäällä tämä tarkkoittaa 0 sanan lisäystä.

Arpokaamme tämän viikon tekosyyt. Opiskeluhommat, uusi blogi, essehdintä, yksi tentti...
Nanottamiseni on tyssännyt kuin kanan lento. Marraskuu ei ole minun kuukauteni ainakaan näin opiskeluaikana. Joten julistan Nanoni päättyneeksi ja totean, ettei voittoa tullut tänä vuonna.
Jos asia olisi ollut tsemppaajien määrästä kiinni, olisin varmaan vääntänyt parikin Nanoa tässä vaiheessa. Kiitos siis kaikille myötäeläjille.

Mitkä ovat nyt tunnelmat?
Ihan jees. Olosuhteisiin nähden. En koe osallistumistani turhaksi, koska se antoi messevän potkun kuitenkin eteenpäin. Taustatutkimusta olen tehnyt koko ajan ja ajatukset pyörivät päässä. Romaani hakee vielä muotoaan. Yksi, kaksi vai kolme aikatasoa? Rakenne? Lopullinen juoni? Katsotaan kuinka käy.

Osallistutko ensi vuonna?
Ehkä, ehkä en. Riippuu elämäntilanteesta.

Terveisesi muille Nanoilijoille?
Hurjasti tsemppiä kaikille! Hatunnoston arvoinen suoritus on jo Nanon loppuun jatkaminen ja voittaminen ansaitsee vielä kumarruksenkin.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti jatkat nano-tarinasi loppuun kumminkin, omalla tahdillasi ja tavallasi =)

  VastaaPoista
 2. Mitä sitä suotta itseä kiusaamaan jos vapaaehtoisesti valittu aikataulu tökkii. Booksyn tavoin minäkin toivon, että tarina jatkuu sitten omalla, sinulle sopivalla tahdillasi :)

  VastaaPoista
 3. Minä kiinnostuin kun joku mainitsi KaNoKiKu-haasteen. Tammikuussa novellia kirjoittamaan? Semmoiseen minäkin ehkä pystyisin, viime talven Avain-kirjoituskurssi osoitti että kyllähän sitä luovuutta löytyy ihan eri tavalla kuin olisi uskonut, kun on "ryhmäpaine". :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti tarina kyllä tulee kirjoitettua! En pirulauta kyllä tee turhaan taustatyötä xD

  Sallan ideaa täytyykin harkita...

  VastaaPoista