21. marraskuuta 2011

MusaMaanantai 13 ja 14

Ja potkaistaanpa päivä käyntiin musiikkihaasteella, joka alkaa ollakin kohta puolivälissä.

MusaMaanantai 13: Salainen pahe

Noin periaatteessahan en kannata mitään paheita tässä suhteessa. Kukin kuunnelkoon mitä tahtoo ilman että asiaa tarvitsisi häpeillä tai salata.
Mutta näin leikkimielisesti ottaen joskus on tullut tunne, että tämän kuuntelua pitäisi vähän salailla:
Rap ei kuulu musiikkimakuuni noin muuten lainkaan, mutta Eminem tekee poikkeuksen. Minusta hän on nerokas sanoittaja, joka myös irvailee rapin blingbling-kulttuurille. Without Me on yksi suosikkejani.

MusaMaanantai 14: Kappale, josta kukaan ei voisi kuvitella minun pitävän

Koska olen niin paljon profiloitunut metallimusiikin kuuntelijana ja erityisesti iskelmän inhoajana, saattaa tämä tulla joillekin yllätyksenä:
Sekä minä että puolisoni emme ole iskelmäihmisiä yhtään. Eikä Rauli Badding Somerjoki ollutkaan mikään varsinainen iskelmätähti. Mutta esimerkiksi Valot on hyvin iskelmällinen ja silti erittäin kaunis. Ystäväni lauloi tämän saman kappaleen häissämme upeasti.

Näihin kuviin ja tunnelmiin... Hyvää alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Nuorempana irvailin räpille ihan täysillä, nykyään meillä kuunnellaan myös suomiräppiä. Minä tykkään Eminemin tyylistä räpätä :)

  Ja Badding, kuuntelin aikoinaan paljonkin. Valot on ollut varmasti upea hääbiisi!

  VastaaPoista
 2. Mitenkään musa-asiaan liittymättä. Meidän maakuntalehdessä tänään oli sinua siteerattu Morren toisesta maailmasta : "suhtaudun kielteisesti myös yhden teoksen pakkoluettamiseen. Toivuin itse jokin aikaa sitten vasta Jaen Austen-vihamielisyydestäni, joka oli peruskouluaikaisia peruja"

  VastaaPoista
 3. Maija, Valot oli tosiaan niin kaunis ja meille sopiva <3

  Liina, ohhoh! Minkälaisesta jutusta oli kyse? Hämmentävää :D

  VastaaPoista
 4. Vasta nyt ehdin takaisin. Siis se lainaus oli ihan irrallinen, lehden yläosassa. Jos haluat voin vaikka lähettää sen sivun sinulle :).

  VastaaPoista
 5. Lähetä ihmeessä, jos vain viitsit :) Ota yhteyttä minuun vaikka sähköpostitse morre@laiskiainen.org

  VastaaPoista