14. marraskuuta 2011

MusaMaanantai 11 ja 12

Otetaanpas pitkästä aikaa musamaanantai! Ihan vaan piristykseksi ankeaan marrasmaanantaihin ja siihen, että koitan tänään saada blogiin arvion kirjasta, josta en pitänyt juuri lainkaan...

MusaMaanantai 11: Kappale lempibändiltäni/-artistiltani

Näitä lempibändejä on tietysti monta - ja lempikappaleitakin. Siltikin tämä ei tuottanut juurikaan vaikeuksia. Tiesin heti bändin ja kappaleen...
Children of Bodom on pidellyt suosikkibändieni joukossa korkeinta asemaa vuodesta 1997. Se on myös bändi, jonka olen nähnyt livenä kaikkein useiten; arviolta 15-20 kertaa. Nyt joulukuussa seuraavan kerran, viimeksi tämän vuoden maaliskuussa.
Angels Don't Kill on suosikkikappaleeni ollut pitkään. Se on tavallista hidastempoisempi CoB:n biisiksi, siinä on hyvät sanat ja se on mukavan synkkä ja raskas.

MusaMaanantai 12: Kappale bändiltä tai artistilta, jota inhoan

Tähän kukin voi hakea mieleisensä biisin Lauri Tähkältä. Inhoan monia, mutta se ...tanan pohjalaisvinkuna (rakastan kyllä murteita, mutta nyt ei vaan putoa) ottaa hermoon alta aikayksikön. En todellakaan linkitä tähän videota - etenkin samassa postauksessa CoB:n kanssa! Se olisi suorastaan pyhäinhäväistys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti