2. kesäkuuta 2011

Lukunurkka

K-blogin Jenni on haastanut esittelemään lukunurkkauksen. Olen pääasiassa lukenut sohvannurkassa olohuoneessa tai sängyssä. Molemmat paikat kuitenkin nukuttavat liikaa, mutta viime viikonloppuna sain vihdoin sisustettua oman lukunurkan!

Nurkkaus sijaitsee makuuhuoneessa ja jalat saa ojennettua joko sängylle tai liinavaatearkulle. Tarkoituksena olisi saada vielä hankittua jonkinlainen jalkalamppu tuohon (vinkkejä saa antaa!). Mielellään sellainen, joka valaisisi koko huonetta pehmeästi.

Täällä on nautittu kauniista päivistä ja kuntoiltukin. Luettavana on tällä hetkellä kaksikin kirjaa, joista toinen on tietokirja pitkästä aikaa! Pysykää kuulolla.

7 kommenttia:

 1. Ihana lukunurkka! Tuo hylly on kätevä paikka säilyttää lukemisia :--)

  Olen itsekin haaveillut, että laittaisin makuuhuoneen nurkkaan jonkun kivan nojatuolin kun sinne jopa mahtuisi. Pitäisi löytää joku nätti!

  VastaaPoista
 2. Meillä on sellainen jalkalamppu (en tiedä mistä hankittu) mutta jonka sitä lamppuosaa pystyy vääntämään mihin suuntaan vain. Tarvittaessa voi suunnata valon suoraa kirjan sivuille tai esim kohti kattoa, jolloin koko huone saa sellaisen pehmeän valon.

  VastaaPoista
 3. Onpas kodikas pieni sopukka! :) Varsinkin kun jalat saa vielä ojennettua, niin tuoliin on varmasti ihana käpertyä lukemaan.

  Kattoon suunnattu jalkalamppu antaa kivan pehmeän valon, ja toinen vastaava on sellainen "normaali", missä on suuri varjostin. Meillä on lapsuudenkodissa semmoinen, minkä valoa saa vaihdettua eri suuntiin, ja minun silmiäni se häikäisee. Liekö sitten liian kirkas lamppu, vai herkät silmät. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista :)
  Tuossa oli ennen meikkipöytä, mutta se sai luvan lähteä. Asiat tärkeysjärjestykseen ;)

  Joku kattoon suunnattava lamppu olisi kiva. Täytyy vain löytää vielä tyylillisesti sopiva. Joku takorautatyyppinen olisi aivan ihana <3

  VastaaPoista
 5. Uunituore lukunurkka, hauskaa! Oikein kutsuvalta ja levolliselta näyttää. Ja todellakin asiat tärkeysjärjestykseen: kyllä lukeminen aina meikkaamisen voittaa. :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos kehuista :) Olen itsekin siihen ihastunut. Kunhan vain saisi sen aika ajoin raivattua vaatepinojen alta... ;)

  VastaaPoista