14. kesäkuuta 2011

Kesähiljaisuutta

Nelivarvaskilpikonnamme Tikru, joka on myös
aloittanut kesämeiningin.
Näin kesäkuukausina blogimaailma hiljenee hiukan. Näin käy myös Morren maailmalle. Päivityksiä tulee harvemmin vaikka sinänsä lukutahtini on pysynyt lähes samana. Nytkin minulla on kolme kirjaa kesken...

En siis ole unohtanut teitä enkä kirjoja. Lukemista on niin paljon, että pöydät ja hyllyt notkuvat. On vain valinnanvaikeus; mihin tarttua seuraavaksi! Luvassa on kesän aikana niin kauhua, romantiikkaa kuin jännitystäkin.

Lähden huomenna taas reissuun, palaan perjantaina ja lähden taas lauantaina palatakseni sunnuntaina. Yritän perjantaina saada jonkun kirja-arvion kasaan, mutta paree olla lupailematta mitään. Yhtä viipottamista tämä on, mutta mukavaa sellaista. Eikä perheelläni ole vielä edes varsinainen loma alkanut!

Haluan tässä yhteydessä ensinnäkin toivottaa uudet lukijat tervetulleiksi. Teitä alkaakin olla jo paljon näin minun mittapuullani! Toivottavasti viihdytte kanssani.
Toisekseen toivotan kaikille hyvää kesää ja antoisia lukuhetkiä niin aurinkoon, varjoon kuin sadesuojaankin. Morren maailma ei vaikene, mutta hiljenee hieman.

6 kommenttia:

 1. Mukavaa lomaa! Toivottavasti saat kirjoitettua. :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lomaa! Täälläkin ollaan jo lomatunnelmissa. Villasukkalasten (Hannan antama osuva nimi) kanssa ollaan lomailtu jo muutama päivä ja mies liittyy lomaremmiin huomenna :) Joten blogihiljenemistä tiedossa täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viipotusta ja lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 4. Niinhän se menee varmaan meillä kaikilla. Omassa perheessäni loma alkaa juhannukselta ja sitten seuraavat viisi viikkoa olemme tasaisesti menossa ja kotona. Onneksi lukemista riittää, vaikka blogi olisikin vähän kesäterässä. :)

  Ihania kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista toivotuksista <3

  VastaaPoista