2. toukokuuta 2011

Vähäinen huhtikuu, kauhea toukokuu

Huhtikuu, kuukausista julmin. Sanonta piti täällä ainakin parillakin tapaa paikkansa. Ensinnäkin sain luettua naurettavan vähän kirjoja - vain kuusi. Postauksia sen sijaan riitti runsaasti, kiitos 30 päivää kirjoja -haasteen. En sitten tiedä... Määrä ei korvaa laatua.

Huhtikuussa oli myös henkilökohtaisessa elämässä paljon menoa ja vilskettä. Joka viikonloppu jotakin! Ihan kivaa, mutta nyt onkin hyvä aika jo rauhoittua. Menot näkyivät niin vaa'assa, lompakossa kuin lukusaldossakin. Auts.

Toukokuusta on tulossa näillä näkymin varsin kauhupainotteinen. Kiitos teidän, sillä hätähuutooni vastattiin oikein mukavasti (lisää saa tulla!) ja tänään raahasin kirjastosta läjän kotimaista kauhua ja vähän ulkomaista vampyrismia.
Muutakin on kyllä luvassa, älkää huoliko. Ainakin yksi ei-kauhuaiheinen novellikokoelma ja lisäksi höpisen varmaan taas kirjoittamisjuttuja.

Tarkkasilmäisimmät ovat varmaan huomanneet, että kommentointini ja postausnimeni on taas Morre. Hanna M. tuntui niin kovin vieraalta.

Joten Morren maailma palaa taas ruotuunsa!

3 kommenttia:

  1. Morre is back ;) Minäkin ehdin jo tottua ja tykästyä juuri tuohon nimeen!

    VastaaPoista
  2. Tottakai Hanna on hyvä nimi, mutta huomasin silti että puhuttelin sinua aina Morreksi tai kaimaksi. :)

    VastaaPoista
  3. Heh :) Morre on tosiaan niin vakiintunut, että valtaosa ystävistänikin puhuttelee minua Morreksi IRL. 'Hanna' on sitten virallisempi ja sukulaishenkisempi versio :P

    VastaaPoista