1. huhtikuuta 2011

Onnelliset voittajat!

Kiitos vielä runsaslukuisasta osallistumisesta Morren maailman ensimmäiseen arvontaan. Koska osallistujia oli paljon, minulla kevättä rinnassa ja hyvä mieli, arvoin myös ylläripalkintona Essi Tammimaan kirjan Paljain käsin. Kyseinen kirja on uunituore ja avaamaton siisti kirja.

Virallisena ArvontaKulhon Pitelijänä toimi puolisoni Turre. Herra Onnena toimi taas pikku Aprillipilamme.30 euron lahjakortin Akateemiseen kirjakauppaan voitti...

ZEPHYR!!

 Essi Tammimaan kirjan Paljain käsin voitti....

LEENA LUMI!!

 Oikein paljon onnea voittajille!! Ilmoittakaahan yhteystietonne minulle osoitteeseen morre[at]laiskiainen.org niin pistän postikustin piakkoin töihin!

10 kommenttia:

 1. Taas meni mahtavat palkinnot ohi suun :). Onnea voittajille, saammekin sitten ehkä lähiaikoina lukea Leenalta, mitä hän tykkää Tammimaasta -- niin ja Zephyriltä tietty, mitä hän ostaa tuolla lahjakortilla? :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin innokkaana tulin heti katsomaan, tärppäsikö ;)

  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 3. Ah, niin ihanat palkinnot! Voittajat ovat varmasti onnellisia, onnea heille :--)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut voittajille! Tappiossa lohduttaa vähän, että tuo Paljain käsin odottelee omassakin hyllyssä :-)

  VastaaPoista
 5. Oi kiitos♥ Vaikka luen vähemmän kotimaista kirjallisuutta (käy katsomassa mun huhtikuun 30 päivää lista, se on jo vlamis;-), niin näin tämän kirjan esittelyn ja kuvan jossakin katalogissa ja mietin: Tuo pitää vielä tilata. Tämä on telepatiaa! Ja blogistania on minun onnenmaani, sillä tämä on jo neljäs arpajaisvoittoni lyhyellä ajalla ja sitä ennen en ole IKINÄ voittanut arvonnassa mitään, missään.

  VastaaPoista
 6. Tismalleen samat sanat kuin Booksylla. :)

  VastaaPoista
 7. Älkää murehtiko! Lupaan, että arvontoja tulee lisääkin. Oli tää sen verran kivaa :)

  VastaaPoista
 8. *hihkaisee ääneen ja säikäyttää kissansa pahanpäiväisesti* Oi, kiitos paljon mahtavasta palkinnosta!! Tämä pelasti perjantai-iltani. Laitan sinulle heti sähköpostia tulemaan.

  Ja lupaan myös raportoida, mitä lahjakortilla ostan. ;) Nyt odottelen jo malttamattomana seuraavaa käyntiä Akateemisessa...

  VastaaPoista
 9. Onnea vielä kerran! Pyrin samaan tuotteet postiin heti maanantaina. Akateemisessakin alkaa juuri keskiviikkona Hullut Päivät, joten löytöjäkin saattaapi siellä tehdä!

  VastaaPoista
 10. Voih, olisin niin halunnut voittaa. :) Onnea voittajille!!!

  VastaaPoista