3. helmikuuta 2011

Morren poistettavat

LibraryThing on kerrassaan oivallinen järjestelmä niille, jotka keräävät kirjoja ja joilla on niitä niin paljon, ettei tahdo muistaakaan että mitä kaikkea hyllystä löytyy.
Mutta joskus kirjahamsterinkin on raivattava tilaa hyllyynsä ja silloin tietyt kirjat joutuvat etsimään uuden kodin.

Morren ja hänen puolisonsa Turren kirjastoon (Murmelit) pääsee kurkkaamaan Linkit -sarakkeen alla olevasta LibraryThing -linkistä. Sieltä taas löytyy luokitus Poistettavat. Niistä kirjoista saa esittää tarjouksia, jos joku kiinnostaa ja mieluiten sähköpostitse (morre(a)laiskiainen.org). Kirjat voi noutaa sopimuksen mukaan joko Espoosta tai Helsingin keskustasta. Pistän postikustinkin töihin, mutta tällöin postikulut jäävät vastaanottajan murheeksi.
Listaa kannattaa kurkata silloin tällöin, sillä tämäkin kirjahamsteri tekee ajoittain hutiostoksia ja lista on elävää sorttia. Kaikki kirjat ovat hyväkuntoisia, joskaan eivät välttämättä uudenveroisia. Mitään kiskurihintoja en harrasta, joten tarjoamista ei kannata pelätä. Hinnoittelu menee divariperiaatteella, pääsääntöisesti alle 10e. Tarjoa ja anna kirjaparalle hyvä koti!

Lisäys vielä jälkikäteen. LibraryThingissämme on myös Toivelista! Jos sinulla on hinku päästä jostakin kirjastasi eroon ja se löytyy tuolta toivelistaltamme, niin tarjoa sitä meille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti