21. tammikuuta 2011

Uudistunut Morren maailma

Tervetuloa!

Päätin pakata kimpsuni ja kampsuni ja siirtyä Wordpressin alaisuudesta Bloggerin ihmeelliseen maailmaan, jonka kanssa tunnun tulevan paremmin juttuun. Joitakin teknisiä yksityiskohtia on vielä hukassa (eikö tähän muka saa kategorioita?), mutta takamus edellä latvaa kohti mennään.

Morren maailma palaa myös juurilleen ja siirryn tässä käsittelemään vain lukemiani kirjoja ja toisinaan ehkä myös kirjallisuutta ylipäätään. Oma elämäni ja jupinani jäävät yksityisemmän blogin taakse, tämä Morren maailma on taasen kaikille avoin.

Palautetta otetaan mielellään vastaan niin teknisestä toteutuksesta kuin sisällöstäkin. Avainsanoilla olen pyrkinyt helpottamaan saman aihepiirin kirjoja. Niissä saattaa olla kuitenkin virheitä, unohduksia ja ties vaikka erimielisyyksiäkin. Ne kuitenkin perustuvat osin myös omaan tulkintaani.

Toivottavasti viihdytte blogini parissa :)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa bloggeriin! :-) Päivitän heti linkkini!

    VastaaPoista
  2. Seurasin perässä. :) Tervetuloa bloggeriin! Itse mietin siirtymistä wordpressiin, koska siinä voisi olla parempia blogin muokkaamista mahdollistavia työkaluja, mutta olen toistaiseksi pysynyt bloggerissa.

    VastaaPoista