29. tammikuuta 2011

Tunnustuksia

Kirjanten virrassa oleva Hanna haastoi tunnustamaan itsestäni seitsemän asiaa. Eihän siinä muu auta kuin härkää sarvista sitten vaan.  1. Olen kirjahamsteri. LibraryThingin listan mukaan meillä on tällä hetkellä 956 kirjaa. Niihin on tosin listattu myös mm. Aku Ankan taskukirjat, joita on ehkä hiukan päälle sata kappaletta.
  2. Haaveilen myös ammatista kirjallisuuden parissa. Tein äidinkielenopettajan hommia pari vuotta, mutta se ei ollut ihan sitä mitä halusin. Olen ollut myös kirjakaupassa töissä kaksi vuotta, mutta sekään ei ehkä ole sitä, mitä haluaisin tehdä loppuelämäni. Kaikkein eniten haluaisin olla kirjailija.
  3. Kirjojen lisäksi pidän kovasti kengistä. Jalkavammani vuoksi en voi käyttää kovin korkeakorkoisia kenkiä, mutta joskus teininä 12cm korot olivat ihan arkikengät koulussa. En ole kenkien kanssa mikään merkkifriikki kuitenkaan. Kenkiä minulla on arviolta 10-15 paria, joten ei sinänsä kovin paljoa.
  4. En  pidä ruuanlaittamisesta enkä leipomisesta. Pahaksi onneksi puolisoni Turrekaan ei ole järin innokas kokki. Ruoanlaitto on joka päiväistä pakkopullaa. Syynä tähän on ehkä hiukan ongelmallinen suhteeni ruokaan, joka näkyy ulkonäössänikin.
  5. Sanoi Marilyn Monroe mitä hyvänsä, niin timantit eivät ole tämän tytön parhaita ystäviä. Pidän hopeakoruista, joissa on muinaishenkistä muotoilua (kuten Kalevala Korut, kelttikorut ym.). Tämä tuntui olevan kova pala koruliikkeissä kun etsimme vihkisormuksia ja morsian ei halunnut timantteja. Meillä on Turren kanssa samanlaiset vihkisormukset; Kalevala Korun Suomuhauet.
  6. Minulla on paljon voimakkaita mielipiteitä. Joskus olisi fiksua olla niistä ihan hiljaa, mutta mihinkäs seepra raidoistaan...
  7. Pidän pääasiassa rock-, metalli- ja klassisesta musiikista. Muutamia vinoitumia kuitenkin mahtuu joukkoon. Esimerkiksi Eminem, Mike Oldfield, Puolikuu ja Roxette. Roxettea olen fanittanut yli 20 vuotta ja Per Gessle oli ensimmäinen mies kenen kanssa halusin naimisiin (olin tuolloin 7v.).
Haastan tähän mukaan seuraavien blogien pitäjät:
Elämää sen itsensä kanssa
Almafiinan kirjablogi
Illuusioita

Tähän postauksen lopuksi voisin vielä vinkata, että ne jotka käyttävät Blogilistaa, voivat tilata blogini täältä. Vanhan Morren maailman olen jo poistanut sieltä. Blogilistan toiminta ei kyllä viime aikoina ole oikein vakuuttanut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti